2019-07-08 11:36:38• hírek • Közlemény

Élő zenés rock and roll bulival startolt el a nagykárolyi Summer Sound Sessions

Július 7-én, vasárnap este 20 órakor az Amfiteátrumban startolt el az idei év szabadtéri zenés kezdeményezése, a Summer Sound Sessions. A júliusi vasárnapokra időzített koncertsorozat első fellépője a szatmárnémeti Rollscream formáció volt. 

A koncert a rock'n'roll és rockabilly műfajának bűvöletében zajlott, s olyan klasszikusnak számító dalok hangzottak el, mint a „Great Balls of Fire”, a „Heartbreak Hotel”, a „Johnny B. Goode”, a „Jailhouse Rock”, a „Crazy Little Thing Called Love”, a „That's All Right Mamma”, vagy a „Can't Help Falling in Love” és a „Stand by Me”.

 

A közönség tagjai sem bírták sokáig székeiken ülve hallgatni a ritmusos slágereket, többen közülük már az első dalokat követően táncra perdültek. A Rollscream együttes frontembere nem csak slágerekkel, de összekötő szövegekkel is igyekezett még élvezetesebbé tenni ezt a zenés utazást a jelenlévők számára.

 

A koncertet a hirtelen jött eső miatt egy órával a kezdést követően befejezték, azonban minden résztvevő pozitív élménnyel tért haza. A művészek sikerrel idézték fel az '50-es, '60-as évek hangulatát, mosolyt csalva a jelenlévők arcára. 

 

A Summer Sound Sessions programjai tovább folytatódnak. Július 14-én 20 órai kezdettel a dzsessz műfajának kedvelőit várják az Amfiteátrumba, ahol Sárik Péter és Luiza Zan közös koncertjére kerül sor. A szervezők tájékoztatása szerint kedvezőtlen időjárás esetén a koncertet a Károlyi-kastélyban tartják meg.

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: